Ivan Perisic kiegyenlítője az Internazionale számára romlott Suso Milánó mellé

Ivan Perisic megállási idejű kiegyenlítője megtagadta a milánói győzelmet, mivel Internazionale megmentette a 2-2-es döntést.

Két spanyol schoemer, Suso két leánykori San Siro-gólja Milánót egy pályára helyezte, hogy a második helyen álljon Serie A asztal, de Antonio Candreva megragadta az Inter első kiegyenlítőjét a második félév elején, Perisic a fékeket a Rossoneri-re tette.

A pont jelentőséget jelent az új Inter vezetőedzőnek, Stefano Pioli-nak bérelt, hogy megszüntesse a Frank de Boer mögött hagyott rendetlenséget, aki az Betclic bónusz asztal alsó felében elhagyta az Inter-t.

„A játékosok jól tudnak aludni, mert kitűnő szelleműek és jó teljesítményt nyújtottak, még akkor is, ha nem kapták meg a győzelmet ”- mondta a Milan edzője, Vincenzo Montella. „Azt hiszem, az üveg félig tele van, mert az álláspontunk jól néz ki.”

Inter dominált az első félidőben, és el kellett mennie, amikor Antonio Candreva félrevezetett lövése Mauro Icardi-t nem jelölte meg a cél előtt, de az argentin, aki még soha nem gólt szerzett Milánó ellen a derbyben, Milánó a 42. percben élt, amikor Giacomo Bonaventura kitört a feléből, és találta Susót, aki belépett a jelölőjébe és egy alacsony lövésű gólt szerzett a távolabbi sarokba.

Az újraindítás után nyolc perc múlva az Inter egy gyors dobás után találta meg Candrevát, aki egy megállíthatatlan lövést, amely a Gianluigi Donnarumma-tól 30 méterről repült el.Az egykori Genova és Liverpool előbb Suso öt Betclic fogadás bónusz perccel később visszahelyezte Milánót egy másik kiválóan elfogadott céllal. A spanyol Carlos Bacca útját gyűjtött, átugrott Mirandától, és elcsúsztatta a labdát a távolabbi sarokba.

A hét játék veretlen sávja segített Simone Inzaghi Lazio-nak mászni az asztalra és Felipe Anderson, Lucas Biglia és Wallace góljait túl sokan bizonyították Genova számára a fővárosban, 3-1-ben.Lucas Ocampos gólt szerzett Genovának, aki a következő vezetőkkel találkozott: Juventus. Diego Perotti büntetése a romákat Bergamo-nál a helyes pályára tette, csak Mattia Caldara számára, hogy megragadjon egy második Betclic sportfogadás bónuszok félig kiegyenlítőt. nyerj és hetedik nyolc meccsen.

Juventus, aki szombaton 3-0-as Pescarát verte, 13 pontból 33 ponttal vezette az asztalt, míg a Roma második (26) és a Milan harmadik a gólkülönbségnél.Az Inter kilencedik 18 ponttal.

Az asztal mögött Federico Bernardeschi öt célt ért el az utolsó öt játékában, és Josip Ilicic is kétszer ért el, ahogy Fiorentina nyerte az Empoli 4-0-t, hogy elérje a nyolcadik helyet.

Ilija Nestorovski a szicíliai korai célt tűzte ki, mielőtt Mattia Destro kiegyenlített volna. A szünet után Blerim Dzemaili és Federico Viviano befejezték a visszatérést.

Andrea Belotti késedelmes dupla lett, hogy Torino 2-0 győzelmet aratott, a második egymást követő győzelmet pedig az alsó klubban, Crotone-ban.