Unibet fogadas

Unibet fogadasAz Unibet-nél van egy jelöltünk, aki az ajánlat és a jó esélyek miatt a bukméker rangsorának tetején van. A részleges fizetési díjak miatt azonban az Unibet-felülvizsgálatunkban szereplő bukmékerő még mindig nem túl magas. Ez azonban csak idő kérdése, figyelembe véve, hogy mennyi potenciál van a bukmékerben.

Ha az Unibet-t múltra tekint, hamar észre fogod venni a nagy mennyiségű fogadást. Közben ez a fajta leírás ritkaságsá vált, mivel még a kisebb szolgáltatóknak is van rögbi és Co. kínálata. Ezért az Unibet már képes elképzelni valamit, ami a vízilabda, az Ománi futball és akár a sakk is.

Összességében több mint 30 különböző sport áll rendelkezésre, amelyek az éjjel-nappal fogadhatók. Ugyanakkor az ajánlatot politikai vagy nem sportfogadások egészítik ki. Természetesen az Unibet tesztjelentésünk minősítése ennek megfelelően magas. Csak a további tétek (különösen az élő fogadás) területén van az Unibet mögött. Unibet alternatív link tapasztalataink szerint átlagosan 30 különleges tétet kínálnak itt. A verseny átlagosan kb. 50 speciális fogadás.

Ismét és újra előfordul, hogy az egyébként jól minősített szolgáltatók ügyfélszolgálata rossz. Az Unibet esetében, amely nem a legmagasabb rangú fogadási szolgáltatók közé tartozik, ez nem így van. A német ügyfelek telefonos forródrótot, valamint e-mail támogatást és élő beszélgetést kapnak. A forródrót azonban csak angolul, a külföldről érkező hívók pedig díjakkal is rendelkeznek.

Az élő csevegésen keresztüli kapcsolat sokkal jobb, mert teljesen német nyelven, és különböző időpontokban használható. Sajnos hétfőn és szombaton nem áll rendelkezésre élő chat, ami természetesen a hétvégén jelentkező jelentős sportesemények szempontjából jelentős mínusz. Összességében az Unibet kapcsolati ideje nem igazán meggyőző, mert az e-mail támogatás naponta csak 10 és 22 óra között történik.

Úgy tűnik, hogy az Unibet úgy véli, hogy a sportfogadás bónuszok fontosak, mivel a bukméker az új ügyfeleinek vonzó ajándékot kínál. Jelenleg ez egy 100 százalékos bónusz az exkluzív akár 150 euróért. Ha többet szeretne, meg kell állnia az Unibet Pókernél, ahol akár 200 euró is lehet. Az is örül, hogy a bónusz fizetésének feltételei nagyon átláthatóak és egyszerűek. Hatszor a teljes bónuszösszeget legalább 1,40-es kvótával kell végrehajtani. A játékosnak összesen 30 napja van. Nagyon fontos azonban, hogy az Unibet bónusz csak az esemény előtt elhelyezett egyedi fogadásokat számolja fel. Az élő és kombinált fogadások nem számítanak bele az értékesítési feltételekbe. Emellett nincs készlet-bónusz rendszer. Időnként azonban a bukméker egy hírlevélben tájékoztatja ügyfeleit a különleges promóciókról. Mindent összevetve, egy csúcskínálat, amellyel az Unibet szinte a tetején helyezhető el.