Nick Kyrgios legyőzte Radek Stepanek kemény kihívását Wimbledonban

Miután a játékosok korán átcserélték a szolgálat szüneteit – az ausztrál laza hetedik játékot játszott, hogy engedje el – Kyrgios a döntő szünetet tette meg a 10. játékban. Marcus Willis anyja: olyan, mint Jamie Vardy – szeret party Olvass tovább Kyrgios egy pillanatra megragadta a második helyet, és esélyt kapott arra, hogy 5-4-re a mérkőzést szolgálta. Csak a cseh , a 37 éves Kyrgios vezetőjével 16 éves korában visszatért és a harmadik szettet egy marathoni nyakkendőt 11-9-re vitte, miközben Kyrgios-t a hálóba kötötte a sok csepp lövés előtt, mielőtt egy Sportingbet cashback bonusz kereszt-bírósági kézifegyverrel átadta volna.

Ez a robbanásveszély Stepaneknek érezte magát, és az ausztrál 15. mag, aki legközelebb Németország elhagyatlan Dustin Brownjét játssza, a negyedik szetten keresztül két újabb szünetet tartott, hogy két órában és 26 percen belül megszüntesse a győzelmet.

A Kyrgios ebben az évben jóval lazább képet vágott az SW19-ről, rövid véleménycserével a döntőnek, mert egy figyelmeztető nyelvre figyelmeztette a könyvkönyvet.

Azonban nem akarta, hogy rávegye a dolgot, és amikor megkérdezte, mit érez a pre-match figyelmeztetés a nyelvéről, azt mondta: Nem fogom megválaszolni ezt a kérdést. “Akkor megkérdezték tőle, hogy átgondolta-e a dolgokat a tisztviselővel, és Sportingbet felemelte a nevetést, amikor azt mondta:” Igen, jó vagyunk.Nos, nem vagyunk jó, de…”

Kyrgios azt mondta, sokkal inkább akklimatizálódott, mint korábban az SW19-ben. “Úgy érzem ezt a Wimbledont, mintha sokkal többet fognék a környezetemben, valószínűleg sokkal többet vártam magamtól” – tette hozzá. “Számomra úgy hiszem, hogy jó dolgokat tehetek ez a verseny, messze, potenciálisan nyerni. Nem tudom, ilyesmi. Úgy értem, egyszerre csak egy mérkőzést veszek fel. ”

Kyrgios honfitársa, Bernard Tomic követte a No2 bírósághoz, hogy felvegye a spanyol Fernando Verdascót.