Juventus és Higuaín bővítették a belföldi uralom szakadékát Olaszországban

És mégis, még élénkebb képet kaptak a hazai uralomról a J-Stadionban. A romák Serie A második helyezettként érkeztek, és büszkélkedtek a divízió legtermékenyebb támadásával. Laziót és Milánót legyőzték az előző két mérkőzésen, és az olasz sajtóban az igazi „anti-Juve” -ként hirdették.

Az elképzelés 14 percen belül megtörtént. . Ez volt az idő, amikor Gonzalo Higuaín meghozta a dolgát.Daniele De Rossi, az argentin bulldozed egy kényelmetlen tapintással, az ellenfelét a földön hagyva, mielőtt Kostas Manolason átfutott volna, és a bal alsó sarokfúrást a háló alsó sarkába fúrta. világos Tovább tovább

Jó cél volt, hogy megmutassa a sztrájk online fogadási útmutatók rágalmazását, de az agyát is. – Tudtam, hogy Manolas hajlamos ezekben a helyzetekben csúszni, és ez történt – magyarázta később. – Szóval elkerültem, hogy elkerüljem őt, és abban a pillanatban tudtam, hogy kevés időm van. A bal lábamon voltam, és azonnal le kellett lőnöm, vagy a lövésem le lett tiltva.

A Juventus döntése, hogy 90 millió eurót fektet Higuaínba ezen a nyáron, soha nem nyerhet egyhangú jóváhagyást.Rendkívüli összeg marad a játékosnak, aki ebben a hónapban 29-re fordult, de nem tudott többet megtennie annak igazolására az elmúlt négy hónapban. A hétvége előtt győztes célokat szerzett Juve keserű versenytársaival, a Fiorentinával, a szomszédjaival, Torino-val és a tavalyi szezon második helyezettjeivel (nem is beszélve a korábbi munkáltatóiról) Napoli. , talán még több hétvégén is hozzáadott. A kapus már jól teljesítette a 10. percben egy közeli Higuaín-erőfeszítést, és több játékot is folytatott a játék során.

Néhányan roma ingben voltak. annyira hitel. Miután lemaradt, a Giallorossi soha nem fenyegetett, hogy válaszoljon.Manolasnak volt egy közeli erőfeszítése a sarokból, míg Juve Daniele Rugani nagyszerűen tette a labdát a Federico Fazio-tól, amikor az online fogadási utóbbi megpróbált fordulni és lőni a hat yardos doboz szélén. De Gigi Buffon alig mentette meg a nevét.

Szczesny a romák győztes mentalitásának hiányát vádolta, mondván, hogy ő és csapattársai: „többet kell viselniük, mint a férfiak és kevésbé, mint a kis gyerekek”. Mások rámutattak a csapatválasztás hibáira, Luciano Spalletti úgy döntött, hogy elindítja Gersont a jobboldali visszapillantáson, mint a 19 éves – egy olyan játékos, aki kevesebb mint 90 perc tapasztalattal rendelkezik Serie A alatt az övén -, hogy nehezen befolyásolta a játékot.

A Spalletti-t már korábban vádolták, hogy mentális blokkot tapasztal az ellenfelekkel.Ez volt a 22. alkalom, hogy a Juventus-t a menedzser karrierjében és a 18. alkalommal elvesztette. Az egyetlen, aki csak ellenük nyert, egy Coppa Italia győztesbe került 10 évvel ezelőtt.

Ugyanakkor el kell ismernünk, hogy egyetlen roma menedzser sem szerzett sikert a J-Stadionban. A 2011-ben megnyitott talaj óta a Juventus hét alkalommal házigazdája a Giallorossi-nak, és minden alkalommal 19-3-at nyert.

A stadion maga is alapvető fontosságú a Juventus olasz labdarúgó uralmának felett az elmúlt fél évtized egyértelmű. A csomagolt, modern talajban keletkező légkör a kép egy része. Egy másik az a képesség, hogy az idő múlásával maximalizáljuk a bevételt, és megkönnyítsük az olyan játékosok aláírását, mint a Higuaín.Jó okok vannak arra, hogy a romák miért dolgoznak egy új otthon kialakításánál.

Szczesny azonban talán valamihez fordult, amikor úgy döntött, hogy a frusztrációit máshol összpontosítja. Mert amikor igaz volt, hogy Higuaín szombaton megnyitotta a pontozást, nem ő volt az, aki megakadályozta, hogy a romák válaszoljanak. Mandzukic – aki teljes mértékben indokolta a kiindulási XI-be való felvételét Paulo Dybala és Stefano Sturaro rovására. Ahol a korábbi játékos úgy tűnt, hogy minden támadó manőver középpontjában áll, az utóbbi folyamatosan középpályán birtokolt, sőt helyet talált arra, hogy előrelépjen, és a kereslet Szczesnyből kétszer későn ment.Facebook Twitter Pinterest Wojciech Szczesny megmenti a romákat már 1-0. Fénykép: Tony Gentile / Reuters

Massimiliano Allegri elhatározta, hogy ezeket az igazságokat teljes munkaidőben kiemeli. Közvetlen kérdésre Higuaínról kérdezték a menedzser azt, hogy helyette: „Ismét hangsúlyozza a Sturaro által játszott mérkőzést. Ennek a klubnak van egy DNS-je, amely belsejébe kerül, könnyen adaptálható, és fontos, hogy ezt az összes játékosnak átadja: az áldozatra való hajlandóság soha nem hiányzik. egy olyan csapat számára, amelynek látványosságai fogadási útmutatók határozottan egy rekordos, hatodik egyenes Serie A címet kapnak. Még mindig sok a szezon maradt, az igazság, amit Juventus jobban megért, mint bárki, aki utoljára a katasztrofális kezdetektől való visszatérés után következett be.Allegri rámutatott, hogy csapatának még ebben a szezonban még meg kell látogatnia a romákat. Napoli, a tavalyi téli bajnokok emlékeztették a saját potenciálját egy 5-3-as győzelemre Torino-ban vasárnap.

Jelenleg azonban a bajnokok és az üldözõ csomag közötti különbség olyan széles, mint valaha is történt. „A gyanú az, hogy már vége van” – fejezte be a fejlécet La Repubblicában hétfőn reggel. Nemcsak a hideg számok vezetnek ahhoz, hogy gondolkodjanak. Beszélési pontok

Napoli várható Leonardo Pavoletti január aláírása úgy tűnik, hogy véglegesen foglalkozik, de ennek az aránynak az olaszoknak lehet, hogy idejét mielőtt megkezdődne egy esélye arra, hogy kezdjen egy olyan csapathoz, amely nem hagyja abba a pontozást, annak ellenére, hogy a hagyományos központosulás hiányzik.