A Chelsea és a Manchester City az Betclic verekedése miatt büntetett

A Manchester City és a Chelsea egyaránt bírálta a labdarúgó szövetséget a Premier League-mérkőzés vége felé tartó verekedés után. Chelsea kész szankcionálni a 60 millió fontot az Oscar-tól a Shanghai SIPG-hez. További információ

A város 35 000 font bírságot szabott ki, a Chelsea pedig 100 000 fontot, miután elfogadta a díjat annak érdekében, hogy nem tudta biztosítani, hogy a játékosok rendezett módon vezessék magukat, és / vagy tartózkodtak a provokatív viselkedéstől. – december 3-án az Etihad Stadionban, miután a Sergio Agüero városi csatár késedelmes, nagy kihívást jelentett David Luiz Chelsea védővel.

Az Agüero-t kiküldték, és csapattársa, Fernandinho követte őt nem sokkal azután, hogy megragadta Cesc Fàbregas-t a nyakán, és egy reklámtáblára tolta.A Fàbregas megszökött Betclic minden szankciót, annak ellenére, hogy Fernandinho-t, a brazilok felkeltését tette lehetővé. fegyelmi panel a játékosok ellenőrzésének elmulasztásáért.

Figyelmeztetés a játékosok jövőbeli magatartására a Chelsea-nak a tavalyi szezon rosszindulatú londoni derbyjében, a Tottenham Hotspur-nal való részvétellel íródott. hogy a pontok dokkolódhatnak, ha a játékosok továbbra is rosszul érezték magukat .Pep Guardiola elismeri, hogy alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy a Manchester City erősebb legyen.

Bármilyen pont levonása most már nem valószínű, és a Chelsea vezetője, Antonio Conte , a hétvégén minden lehetséges pontot nevezett levonást.

Egy FA nyilatkozat: „Független szabályozási bizottsági Betclic meghallgatást követően a Manchester City és a Chelsea bírságot 35 000 font és 100 000 font után botolt h elismerte az E20 E szabály (a) megsértését.

„A két klubot azért vádolták fel, hogy nem biztosították, hogy a játékosok rendezett módon vezessék magukat és / vagy tartózkodtak a provokatív viselkedéstől.A verseny 95. percében történt eseményt 2016. december 3-án szombaton követte.